Locatieverhuur

Voor uw gezellige bijeenkomst, cursus, workshop of andere gelegenheid op een prachtlocatie midden in Werelderfgoed de Beemster: De Witte Poort verhuurt de Melkschuur en de zolder van de melkschuur eventueel ook de tuin. Klik op de link hieronder om de mogelijkheden te bekijken en een sfeerimpressie te krijgen.

Ga naar Locatieverhuur

P1040929 (2)

Theetuin

Alleen op afspraak en niet in het weekend kan men vanaf 4 personen tot maximaal 16 personen terecht voor kleine arrangementen als Sweet-tea, Sweet Coffee en kleine lunch , in de tuin of binnen.

Ga naar Theetuin

Winkel

De winkel is uitsluitend geopend op afspraak. De winkel biedt een breed assortiment van o.a. serviesgoed en emaille keukengerei uit grootmoeders tijd. Voor een blik in de winkel kunt u gebruik maken van de onderstaande link. Vanaf 2018 stopt de winkel, tot die tijd hoge korting op alles in de winkel!

Ga naar de Winkel

1114
Planten

Het is bij de Witte Poort in bepaalde seizoenen mogelijk om typische boerderijplanten te verkrijgen. Hierbij kan u denken aan Helleborus orientalis, Hibiscus, Hortensia enzovoort. Wij vinden het leuk  om u meer over de planten te vertellen.

Bekijk onze planten